Thursday, December 16, 2010

i will never forget, i will never regret

Assalamua'laikum..hype!

hari ni kita emosi sikit,haa knpe? sbb apa yg diceritakan ni semua pasal life ak selama setahun setengah yakni selama 3 semester aku kat uitm penang. huhu, sempena ke-blah-an aku dari uitm penang ni, bnyk jugak kenangan manis, pahit, masin, payau, masam-masam manis pun ada. hahaha.

semester 1
time ni aku baru masuk mendaftar pada 27 jun 2009. esoknye bezday aku,hahaha.. pandai betul uitm pilih tarikh ni. no bilik keramat aku masa ni ialah A2.12, yeargh, bilik yg strategik, seblah tandas jek..kalo ada emergency cepat sampai sikit,hahahaa..masa ni aku seroomate dengan yap dan nazri dgn sorg brader ni. nama dia nazri jugak kot. tp macam biskut, kejap ada pastu lama menghilang. haish~  utk kelas lak, aku masuk ED1J2, mula-mula memang kekokiok sikit, aku bnyk ambil pendekatan berdiam diri sehingga digelar loner,ahaks! hahaha..dah lama sikit baru la rasa selesa, dah boleh borak2, kutuk2, carut2..hahaha.

semester 2
masuk sem ni, ramai kawan2 aku dah duduk rumah sewa.. aku lak masih tggal kolej, time ni memang agak bosan la, sbb tk dpt hangout dgn kengkawan..boleh bikin stress beb! haha. tp aku bnyk kali gak la lepak umah sewa kawan aku. at least dpt hilang kan boring ye dok..hoho. bnde paling aku ingat masa sem ni kitorg sewa kereta pergi perak yaw! hahaha, sampai la gak ke lumut, snap2 gambar, makan2, usha2 kapel buat maksiat..hahaha

semester 3
haa, sem ni aku da start duk rumah sewa..sem ni gak aku start bawak motor pegi kelas. kalo tak, sebelum ni naek bas uitm je la,haha rindu lak bas tu..ahaks. bila dah duduk luar, campur lak ada motor skali, memang jalan tak ingat dunia la..hahaha. ada je plan gila2, konvoi pegi pulau la, sungai petani la, cari hantu la (time ni mmg seram gler,haha), pegi mengkuang dam la (tak tercapai lagi, hnye lalu jek), haha enjoy beb! ;p

cukup la bercerita, sakit tgn taip,haha ganti dgn gambar lak,lihat2.. ^~^

















yeargh, abes suda pertunjukan. bnyk lagi cerita2, tp biarlah rahsia. haha, solusinya..sepanjang aku kat sini, bnyk jugak kenangan manis, pahit, masin, payau, masam-masam manis pun ada. (eh,bukan ayat mula2 td ke) haha, apa2 pun aku enjoy sepanjang ada kat sini, terutama dpt jumpa kawan2 baru yg bg aku sgt terbaek, yeah! hahaha. ok la, tgn dah kejang, otak da beku, takleh taip lagi. kita jumpa lagi yok! ;p  PEACE!

7 comments:

  1. time2 nih la sume pkat2 nk bukak hikayat lme blk eh? ;p

    ReplyDelete
  2. hahaha... apa la ryuu.. potong betul...hahahaha

    ReplyDelete
  3. hailoh2...jom rmai2 bukak hikayat!

    ReplyDelete
  4. ahaks~ xyah nk hikayat2 ni.sedih je nanti..haha

    ReplyDelete
  5. takyah hikayat dah..kita main sinetron lak skrg yok..hehe

    ReplyDelete